Om oss

Vi är ett byggföretag specialiserade på badrumsrenovering. Det innebär att vi har all den kunskap och de särskilda certifikat som krävs för att få utföra arbeten i badrum och andra våtrum. Vi bygger med trygghet och utför små och stora uppdrag för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att få ett väl utfört arbete av kunniga hantverkare och ett badrum att njuta av i många år.

Vi har all kompetens och kan erbjuda totalentreprenad

Genom att vi kan erbjuda totalentreprenad och har all expertis inom företaget har vår projektledare koll på hela arbetskedjan från offert fram till slutbesiktning. Projektledaren ser till så arbetet flyter på utan förseningar. Totalentreprenad innebär att ni spar tid då ni slipper leta och skriva kontrakt med flera olika hantverkare. Dessutom blir det oftast billigare att anlita ett företag som har all kompetens samlad under samma tak. Våra hantverkare utbildas även kontinuerligt i nya material och smarta lösningar. Kontakta oss om ni vill veta mer eller få en kostnadsfri offert.

Badrumsrenovering med garanti

Vi bryr oss om våra kunder och håller er uppdaterade genom hela badrumsrenoveringen. Ni är alltid välkomna att komma med både frågor, nya förslag och idéer även under arbetes gång. Vi har många nöjda kunder och delar gärna med oss av både referenser och referensobjekt.

Naturligtvis har vi de försäkringar man ska ha och erbjuder alltid garanti på allt arbete som vi utför. Ni kan känna er trygga med att anlita oss.